NEDERLANDSE GEMEENTES EN ZEPCAM

EEN SUCCESVOLLE COMBINATIE

 

Nederlandse gemeentes maken als sinds 2014 gebruik van ZEPCAM body camera’s.

Ongeveer 1/5 deel van de 355 Nederlandse gemeentes maakt gebruik van body camera’s. Opsporingsambtenaren gebruiken de camera’s voor o.a. de-escalatie, het verzamelen van bewijs en meer in het algemeen het verbeteren van de veiligheid op straat.

Breda was in 2014 de eerste gemeente die body camera’s van ZEPCAM in gebruik nam. Andere gemeentes, zoals Valkenburg aan de Geul, volgden al snel. Momenteel is ZEPCAM is met haar robuuste T2+ Body Camera leverancier van diverse grote gemeentes zoals Amsterdam (sinds mei 2019), Den Haag (sinds Juli 2018), Nijmegen (januari 2020) en Apeldoorn (December 2019). Maar ook kleinere gemeentes waaronder bijvoorbeeld Nijkerk, Uden en Meppel behoren tot tevreden ZEPCAM klanten.

Feedback van onze gemeentelijke klanten duidt erop dat de “end-to-end” propositie, gebruiksvriendelijke software en integratiemogelijkheden van doorslaggevend belang zijn om nauw en langdurig samen te werken met innovatief marktleider ZEPCAM.

Inmiddels zijn er maar liefst 32 gemeentes klant bij ZEPCAM. Kijkende naar het nog beperkte aantal gemeentes dat body camera’s gebruikt zijn wij toonaangevend marktleider.

Interesse? Ga dan naar ons contactformulier of stuur een bericht per e-mail.