Gemeentes – Bodycam Oplossingen

Nederlandse gemeentes maken sinds 2014 op grote schaal gebruik van ZEPCAM bodycams. BOA’s gebruiken de camera’s voor verbeteren van de veiligheid op straat. De preventieve en de-escalerende werking van een bodycam ondersteunt de BOA bij het terugdringen van agressie. Als situaties toch uit de hand lopen, kan de BOA er bewijslast mee verzamelen.

Breda was in 2014 de eerste gemeente die bodycams van ZEPCAM in gebruik nam voor haar BOA’s. Andere gemeentes volgden al snel. Momenteel is ZEPCAM is met haar robuuste T2+ Body Camera marktleider en preferred supplier van vele grote gemeentes zoals Den Haag, Leiden, Haarlemmermeer, Nijmegen en Apeldoorn. Maar ook kleinere gemeentes waaronder bijvoorbeeld Nijkerk, Uden en Meppel zetten ZEPCAM bodycam oplossingen in voor haar BOA’s.

Feedback van onze gemeentelijke klanten bevestigt dat de end-to-end propositie, de gebruiksvriendelijke hard- en software en de integratiemogelijkheden van doorslaggevend belang zijn om nauw en langdurig samen te werken met ZEPCAM.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor gemeentes en BOA’s? Neem dan contact met ons op.

T2+ Bodycam

Capture video, audio and GPS with the ZEPCAM robust bodycam with superior video quality, secure storage and unique video management features.

Smart docking stations

The only docking station commercially available today with integrated SSD storage capacity.

ZEPCAM Hosting & Storage

Flexible Cloud based, On-premise or Stand-alone hosting & storage solutions.

ZEPCAM Manager

Best of-class software for video management. In-house developed by Zepcam professionals.

ZEPCAM Starter Package

Your turn-key starter package. Build you own set-up by multiplying the package.