Repere
- Noua pagină de transmisiuni live și sistemul de backend pentru streaming
- Setați un firmware T3 ca setare implicită prin intermediul interfeței de utilizator
- Blocarea de la distanță a camerelor T3, de la un capăt la altul: interfața utilizatorului, backend-ul și firmware-ul
- Funcția actualizată de partajare a înregistrărilor și istoricul partajărilor
- Firmware-ul T3 4.2.0: îmbunătățirea funcției de descărcare și a afișării procentului bateriei
- În ZEPCAM Manager se poate vedea ce profil de dispozitiv este trimis către o cameră
- S-au remediat erori și s-a mutat o parte suplimentară din cod din API-ul v0 în API-ul v2
Funcționalități
ZEPCAM Manager 2
- Pagina de live și sistemul de streaming au fost revizuite
ZEPCAM Manager dispune acum de o pagină de live actualizată și de un sistem de streaming restructurat. Acest lucru asigură o interacțiune îmbunătățită cu utilizatorii pe pagina de live și un aspect reînnoit, precum și o infrastructură mai sigură pentru funcționalități de streaming mai extinse în viitor.
Meniul de selectare a camerelor dispune de mai multe filtre. De asemenea, performanța s-a îmbunătățit: la deschiderea paginii de vizualizare în timp real pentru un cont cu multe camere, timpul de încărcare s-a redus semnificativ.
- Gestionarea firmware-ului
Gestionarea firmware-ului T3 a fost îmbunătățită pentru a vă oferi un control mai mare asupra firmware-ului instalat pe camerele video purtabile. Acum puteți alege un anumit firmware ca setare implicită prin intermediul interfeței de utilizator.
- Partajarea înregistrărilor
Funcția de partajare internă a fost actualizată pentru a facilita partajarea, iar acum include și un istoric al partajărilor. Pentru a partaja o înregistrare la nivel intern, selectați butonul „Partajare” din meniul de acțiuni de pe pagina de înregistrări, apoi selectați persoana cu care doriți să o partajați.
După partajare, deschide fila „Istoric partajări” pentru a vedea care utilizatori au acces la înregistrare, precum și data de expirare a fiecărei partajări.
- Bloc la distanță
Camerele pot fi acum blocate de la distanță. O cameră blocată este inutilizabilă: nu se pot crea înregistrări și nu este posibilă transmiterea în direct, dar înregistrările create anterior pot fi în continuare descărcate. Pentru a bloca o cameră, selectați-o pe pagina dispozitivelor și faceți clic pe Blocați camera .
Odată blocată, camera încetează imediat să funcționeze normal dacă este conectată la internet. Dacă este offline, încetează să funcționeze la următoarea pornire sau la următoarea conectare la internet.
- Vizibilitatea profilului dispozitivului
În ZEPCAM Manager se poate vedea acum ce profil de dispozitiv este trimis către o cameră.
Firmware-ul camerei T3, versiunea 4.2.0
Informații despre versiune
Acest firmware este necesar pentru versiunea de hardware 140 și versiunile ulterioare și este compatibil cu versiunile de hardware anterioare.
Rezumat
- Funcționalitate îmbunătățită de descărcare, atât pentru descărcarea jurnalelor, cât și pentru descărcarea înregistrărilor
- O mică îmbunătățire a securității
- Îmbunătățiri ale experienței utilizatorului (UX)
- S-a adăugat infrastructura necesară pentru blocarea camerelor
- Afișarea îmbunătățită a descărcării și a procentului bateriei
Cum să faceți upgrade
ZEPCAM Cloud
Actualizările se efectuează automat.
ZEPCAM On-Premise / Cloud privat
Contactați serviciul de asistență ZEPCAM pentru instrucțiuni privind actualizarea: support@zepcam.com
Note
Aceste funcționalități sunt disponibile numai pentru ZEPCAM Manager 2.
Pentru întrebări, vă rugăm să contactați serviciul de asistență ZEPCAM.



